Girl Band - The Talkies

Tina Rosenfink 00:00 1 Oct 2019

När punk är gjord med eftertanke men med rå känsla kan det vara en katalysator för hela känslospannet. Girl Band är en irländsk kvartett som får min puls att öka, tinnitusen att tjuta och jag kastas mellan rädsla/fascination.  

Men ärligt talat har mitt psyke svårt att hantera Girl Band emellanåt. Det är en uttalad panikångestattack. Men jag gillar att musiken är en utmanande prövning, och när jag tagit mig igenom skivan ett par gånger känner jag mig inte nedbruten som jag först trott, utan fylld av energi. Tror dock att Girl Band gör sig bäst live, kanske är jag så pass modig att jag vågar stå långt fram med alla andra galningar om de kommer till stan. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Allah-Las - Lahs

Det som definierar Allah-Las är solkyssta kinder och skateboards längst med strandpromenaden. Med influenser av Beach Boys och Black Lips har de skapat en sval sommarskiva. Men här kommer en unpopular opinion: sommaren är överskattad. Jag tycker det är uttjatat att Allah-Las efter 11 år som band fortfarande gör samma typ av musik. Det är mellow surfindie som utmärkte sig när bandet kom, nu är vi redo att få höra något nytt. Tyvärr står Allah-Las på samma ställe och trampar med sina Vans*.

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!