Dagens julskiva — RuPaul – Christmas Party

Sophie Winberg 00:00 12 Dec 2018

RuPaul brinner för musiken. Utan den skulle han dö. På RuPauls Dragrace sa han en gång kärleksfullt, med tårar i ögonen, att ”I just monetize everything I can. I can't sing but that's never stopped me.” 

Okej, kanske är den här plattan inte någons passionsprojekt. ¯\_()_/¯

Men jag tänker såhär: om du befinner dig på en julfest med kollegorna och vill öka dina chanser att få se Richard från kundcenter dansa på bordet med slipsen runt huvudet är detta plattan för dig. Annars kanske inte.  

 

Skivans låt med högst chans till pinsam dans: Hey Sis, It’s Christmas.  

Skivbolag: 
Artist: 
1 Visa kommentarer (1)

Fler musikrecensioner

The School Book Depository - Bob and the Pitchfork Mob

The School Book Depository är namnet på det imaginära läromedelsförlag där låtskrivaren Fredrik Solfors släpper sina egna inspelningar. Idéen med musikprojektet var total frihet i skapandet och kreativiteten, att släppa musik så fort den är klar och inte vrida/vända/våndas över minsta lilla slinga. Frisläppt och enkelt, utan filter blev resultatet storslaget.

Prince — Originals

Förra året fick vi Prince studioinspelning av Nothing Compares 2 U på singel, och den var så mäktig och fantastisk att vi bokstavligen ramlade omkull, varenda en av oss. I samband med det antyddes att det fanns mycket mer av samma karaktär i Prince vita (eller snarare lila) arkiv, och nu är det dags att ta del av ytterligare 14 låtar som Prince skrev och gav till andra artister att spela.