Chris Brown – Indigo

Sophie Winberg 00:00 26 Jun 2019

Vet man bara en sak om Chris Brown är det att han 2009 dömdes till fem års villkorlig dom för att ha misshandlat Rihanna. Hans musik slutade spelas på radiokanaler, han nekades inresetillstånd till flera länder och hans konserter fick ställas in. Sedan dess har han jobbat hårt för att göra rätt för sig själv, startat en volontär organisation för våldsförövare och skänkt stora delar av sin förmögenhet. 

Nej, såklart inte. Han har (bland annat) hunnit misshandla Frank Ocean över en parkeringsplats, klä ut sig till en IS-terrorist på Halloween, bli anklagad för våldtäkt, övergrepp, samt för att ha hotat en kvinna med pistol.

Som ett kvitto på att R.Kelly inte lärt oss någonting alls släpper nu Chris Brown sitt tionde studioalbum. Bland andra Justin Bieber, Drake, Lil Wayne, Nicki Minaj, H.E.R, Lil Jon och G-Eazy tyckte det var en rimlig ide att gästa. Brown själv tyckte uppenbarligen plattan var så fantastisk att han inte kunnat peta ett enda av de 32(!!!) spår som trängs på den. Själv tyckte jag den var plågsamt ointressant.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Diesel Park West — Let It Melt

Man stöter ihop med en kär gammal vän, en av de där som var bland de viktigaste men som helt försvunnit från radarn. ”Nämen! Det är ju du!” Och mot logikens alla lagar har båda tid för en fika eller en öl, just där och då! Så fantastiskt kul!

Pixies – Beneath the Eyrie

I sex år - från debuten 1987 och fram till sin splittring 1993 - var Pixies själva sinnebilden för amerikansk coolness. Vare sig de förde som mest oväsen eller maskerade de smartaste popsångerna med feedback och hög volym landade de rätt, och den sprakande relationen mellan Black Francis och Kim Deal antände konsekvent de precis rätta stubintrådarna.