Chris Brown – Indigo

Sophie Winberg 00:00 26 Jun 2019

Vet man bara en sak om Chris Brown är det att han 2009 dömdes till fem års villkorlig dom för att ha misshandlat Rihanna. Hans musik slutade spelas på radiokanaler, han nekades inresetillstånd till flera länder och hans konserter fick ställas in. Sedan dess har han jobbat hårt för att göra rätt för sig själv, startat en volontär organisation för våldsförövare och skänkt stora delar av sin förmögenhet. 

Nej, såklart inte. Han har (bland annat) hunnit misshandla Frank Ocean över en parkeringsplats, klä ut sig till en IS-terrorist på Halloween, bli anklagad för våldtäkt, övergrepp, samt för att ha hotat en kvinna med pistol.

Som ett kvitto på att R.Kelly inte lärt oss någonting alls släpper nu Chris Brown sitt tionde studioalbum. Bland andra Justin Bieber, Drake, Lil Wayne, Nicki Minaj, H.E.R, Lil Jon och G-Eazy tyckte det var en rimlig ide att gästa. Brown själv tyckte uppenbarligen plattan var så fantastisk att han inte kunnat peta ett enda av de 32(!!!) spår som trängs på den. Själv tyckte jag den var plågsamt ointressant.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Sabaton - The Great War

Sabaton har alltid varit goda historieberättare. Om det så är om den svenske Karl XII stormaktstid, japanska samurajupproret eller tyska nazisternas framfart har deras skildringar dikterat deras musikaliska dramaturgi. Att då ett dunkelt skyttegravskrig, kännetecknat av dödliga tekniska framsteg, skulle vara det som tog dem till en ny nivå kanske inte var förväntat, men det är precis det som behövdes.

Imperial Teen - Now We Are Timeless

I snart 25 år har Imperial Teen varit ett inflytelserikt band. Sedan mitten på 90-talet har de släppt skivor som berört homosexualitet och queerfrågor. Och eftersom Imperial Teen är ett så wholesome band så det känns lite skurkaktigt att inte prisa skivan, men den är på sin höjd en medelmåttig popskiva utan vidare eftertanke.