Armada Lucia - Stjärnstoft

Anna Bjermqvist 00:00 27 May 2021
Stjärnstoft är titeln på Armada Lucias nya debut-EP. De fem låtarna uppstår där melodiös klassisk rock’n’roll möter svenska indiefavoriter som Kent. De tuffa gitarrsolona och de elektroniska ljudeffekterna kryddar upp det poppiga och något nostalgiska soundet på ett nice sätt och skapar musik som jag är säker på att många kan uppskatta. Skivans höjdpunkt är helt klart låten Vi skördar som vi sår, som tidigare släppts som singel. Låten har en riktigt medryckande refräng med snygga ackordföljder som får mig att längta till livespelningarna runtom Stockholms rockklubbar. 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Greentea Peng – MAN MADE

Man Made är en soulskiva som plockar inspiration från hela världen och hela tidsrymden. Det är en eklektisk blandning av soul, psykedelia, hiphop, flyktig jazz och dub med tunga basgångar.

Greentea Peng heter egentligen Aria Wells och är från sydöstra London. Man Made är hennes debutalbum. I grunden är det ett tillbakalutat album, dränkt i tunga grooves och Wells neo-souligt rökiga röst, men det lyfts också upp av livliga trummor och pigga melodislingor.