
Pariserhjulsmaskinisten skulle inte känna igen sig och någon personalrabatt för Gröna Lunds arbetare lämnas inte längre. Här serveras en fantastisk öring tillsammans med en märklig gröt av havregryn, oxmärg och bränt bröd. Fantastiskt gott!
Även sill och strömmingstallriken har hottats upp med inslag som grapefrukt och sevruga-kaviar. Desserten av müsli, äppelmos och mjölksorbet är nästan en karikatyr av det svenska innovativa köket, men visst funkar det. Lunchernas hemrullade kåldolmar och gratinerade falukorv är desto mer okonstlade.
Carl Michael är dessutom vårens absolut bästa ställe att bruncha på. En söndagspromenad på Djurgården och en ägg benedict är som risterapi för själen.Öppet: mån 11.30-15.00, tis-fre 11.30-24.00, lör 13.00-24.00, sön 13.00-22.00.
Allmänna gränd 6, 667 45 96, www.carlmichael.se
Stad:
Lokal: