Tips till alla föräldrar

Upfrombelow 12:50 9 Oct 2015

 Jag vet verkligen ingenting om barnuppfostran men om någon av er därute sitter med en liten, liten mänsklig knulltrofé och tänker ”jag ska ge mitt barn en sträng uppfostran och vara noga med etikett”, kan ni bara stanna lite och fundera över hur era avkommor kommer att fungera i vardagen när de vuxit upp? Som en person som senast i förrgår fastnade vid en tungt trafikerad dörr i två minuter för att INGEN av de som gick igenom den hade lust att ta över upphållandet av den är jag här för att berätta för er att ja, visst kommer de att bli fyrtiotalist-viskare, MEN:


1. En dag kommer de att titta på Animal Planet och komma på sig själv med att tycka att en kamel är ohyfsad för att den tuggar med öppen mun.
2. De kommer dessutom inte att kunna lyssna på musik när de går ut med hunden, och när de funderar på varför det är så kommer de att inse att det är för att det är ”oartigt mot hunden”???
3. De kommer aldrig att kunna se en amerikansk kidnappningsfilm utan att skrika av provokation över att kidnapparen bara LÄGGER PÅ I ÖRAT PÅ FOLK UTAN ATT SÄGA HEJDÅ FY FAN VAD OUPPFOSTRAT

Fler blogginlägg från Upfrombelow