Acnes lookbook, del 2

Upfrombelow 11:45 11 Jun 2015

Hej igen, alla goa modelejon, Hanna Wintour här! Kul att ni tyckte så mycket om fashion, och också kul att någon vars lilla modehjärna formades under tiden Sunset Beach gick på tv, och därefter under vad jag kallar Plåtman-perioden (sorry, men tidigt 2000-tal var metallic så moderiktigt att alla såg ut som Dorothys hjärtlösa polare) får blogga om mode utan att gripas av 1. panik och 2. stilpolisen! Jag tänkte att vi tar vid där vi slutade förra gången och kör en omgång till av Acnes bästa sommarhits. 
Jag tycker vi tar och rivstartar den här hitsrundan med en outfit jag själv tycker ser lite ut som något som skulle kunna hända om teskedsgumman jobbade som sjuksköterska och inte hittade några överdelar i sin egen storlek, men som ju lika gärna skulle kunna vara en förrymd operationspatient. Jag låg inne med njursten för några år sedan och kan säga att om den här klänningen kostar 3595 SEK kan S:t Görans avdelning 36 kanske finansiera en lönehöjning för sina sjuksköterskor genom att sälja ut sina patientkläder.Hade du en klippdocka när du var yngre? Då kommer du att ÄLSKA den här tröjan. Av den här bilden från hemsidan att döma verkar det nämligen som om den här tröjan, VÄRLDENS MEST ENDIMENSIONELLA PLAGG, tas på genom att bara hållas framför kroppen! Har du a) 8880 kronor skräpandes? och b) någonsin sett en pappa som jobbar med IT släpa omkring sin oengagerade tonårsson för att turista i Stockholm och tänkt: PRECIS SÅDÄR VILL JAG SE UT?
Då är Acne anden i din flaska! Kul också att Bosse, bastant småföretagare från Dalarna, en man som UTAN TVEKAN hade serverat vilt till huvudrätt om han varit med i halv åtta hos mig, får representeras i Sveriges bästa modehus. Det här är verkligen mode för alla!Jag tycker att vi avslutar med min personliga favorit bland alla outfits i denna modets Absolute Music. 
Titta på denna ensemble. Denna symfoni av kläder. Ett konstverk av tyg. Talar den inte till er? Den talar till mig. En mening, fyra ord, nio stavelser. Den berättar, ja, nästan skriker:

TOMTENS SEXIGA LILLA NISSE!!!!

Läs mer: Acnes lookbook, del 1 

Fler blogginlägg från Upfrombelow