Acnes lookbook, del 3

Upfrombelow 11:38 20 Aug 2015

Hej alla fans! Här är jag igen: er egen lilla höst. Och med höst menar jag självklart att jag dyker upp nu, i augusti, och bara gör alla upprörda. Jag tänkte att eftersom nästa vecka är fashion week ska jag recensera det mest skitnödiga jag vet (och detta säger jag som en person som senast i år sett en vän vara förstoppad i över två veckor): Acne Studios kläder.

Låt oss vara ärliga. Vem av oss har INTE haft ett bandage man inte haft något att fästa med, bara knutit det lite provisoriskt, tittat på det och tänkt ”gud, jag önskar att jag vore en liten liten pyssling så att hela min överkropp fick plats i det där bandaget och jag kunde använda det som höstjacka”? 
Ni vet i slutet av American Beauty när Lester Burnham dör (ni har haft sexton år på er att se den, skyll er jävla själva) och Caroline ramlar in i hans skjortor och luktar på dem och gråter för att hon saknar honom så mycket? Här har modellen helt uppenbart förlorat en farfar med en förkärlek för riktigt obekväma gamlingmaterial, och ramlat in i hans garderob. Det här är hennes sorghantering.Hon har också förlorat sin farfar. Fy fan, så dålig stil av gamla människor att bara dö hela jävla tiden.Näe, inte nog med att hennes farfar dog. Nu verkar också sjuksköterskan som tog hand om farfadern ha dött?!?! Livet är verkligen orättvist.Ingen har väl missat att nittiotalet är tillbaka? Här är till exempel 1993 tillbaka, i form av Mrs. Doubtfire!När jag vänder tröjan bak och fram är jag full och borde gå och lägga mig, men när Acne Studios gör det är det Jacy I Rib Grey Melange och kostar 2900 kronor.

Läs även: Del 1 och del 2 av Acnes lookbook.

Fler blogginlägg från Upfrombelow