Kusten Klicki Minaj

Upfrombelow 15:50 28 May 2015

Hej allihopa. Nu är jag här för att, Stockholm Marathon till ära, ta allt min favoritsträcka: för långt. Men också för att säga att Skåne, allt är förlåtet. Jag skiter i allt ni gjort! Jag struntar i Lars Vilks, Eric Saade, Jimmie Åkesson, och att ni då och då får för er att ni vill göra slut med Sverige och hellre vara ihop med ett land där exakt ALLA pratar som jag tänker mig att en döv tysk låter.

Varför i helvete då, Hanna? Jo, för att Skåne, förutom skitpolitik, även har producerat svensk hiphops svar på Nicki Minaj vers i Monster. HUR VÅGAR DU, kanske ni undrar. Jo, alltså, jag vet faktiskt inte ens själv, men har jag någon motivering? Ja. Spola fram till 4:08 och lyssna. För förutom att texten får mig att skratta varje gång, så FÖRSÖK säga till mig att genirapparen Marke inte låter EXAKT som om Snook försöker härma Onkel Kånkel.

 

Edit: HALLOJ! Jag hatar tydligen fortfarande Skåne, för han som rappar är nämligen från Umeå och heter Kap. Tack Looptroop Rockers superstars för att ni rättade! Eftersom jag hatar att ge Skåne beröm i onödan är jag lika provocerad som alla snubbar i mina interactions på Twitter över att jag hade fel :(((

Fler blogginlägg från Upfrombelow