Jag är skitduktig på massage!

Upfrombelow 09:34 17 Jun 2015

Här är ett foto av en tavla Pio Ricci målat. Kan ni SE vad killen säger till tjejen här, eller? Okej, jag ska berätta:”Jag är skitduktig på massage."

EXAKT så säger han.

Fun fact! Män som säger såhär är:

1. Ofta av uppfattningen att ”massage” innebär att man kör in två tummar, misstänkt lika ett par stortår (har killar hört talas om handvård?), skithårt rätt in i huden ovanför skulderbladen,
2. 
ALDRIG medvetna om att exakt alla andra jävla sliskiga snubbar i hela världen redan använder den här repliken för att ragga.
3. SURPRISE: Sällan skitduktiga på massage! För för många snubbar innebär att vara ”skitduktig på massage” bara att de gått och köpt en massageolja. Jag och mina tjejkompisar har även en liten tumregel som är bra för alla att tänka på: att ALDRIG LITA PÅ ATT MÄN SOM HAR MASSAGEOLJA VID SÄNGEN INTE HAR KLAMYDIA.

Fler blogginlägg från Upfrombelow