Acnes lookbook, del 1

Upfrombelow 18:56 9 Jun 2015

Som ni alla vet älskar jag mode.


Förlåt, jag bara skojade. Jag hatar mode, och den enda klädstil jag har är bara olika sätt att kringgå att ha på mig riktiga byxor. Jag har så många svarta trikåplagg att det bästa sättet att beskriva en vanlig Hanna-outfit är "tänk inbrottstjuv med dyr väska". Men jag älskar Acne. Eller, förlåt, jag hatar Acne. Ofta känns det som om klädmärket bara hånar sitt eget klientel, som om de tillverkar kläder för att se om någon går på det. Om någon gjort en parodi på Acne Studios hade resultatet varit Acne Studios. Jag föreställer mig att Acne är vad som hände när någon gick in på Myrorna och tänkte "tänk om allt det här hade kostat JÄTTEMYCKET?".

Vad jag älskar är deras sjuka styling, och nu i sommar är den verkligen TOPPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Här är en outfit jag kallar "High Fashion Nils Holgersson", eller kanske "jättedyr värmländsk folkdräkt". En härlig accessoar man kan ha till är, som bilden visar, ett enormt flätat vänskapsarmband! Tutorial finns på närmsta fritids.
Här ovan syns stylingen "en i Teen Mom går ut och hämtar posten".Tvångströjor är verkligen svåra att få på sig...... MEN EN TVÅNGSTRÖJA FÖR SIAMESISKA TVILLINGAR?! Omöjlig!!!
Om någon av er någonsin undrat hur Nils Karlsson Pyssling skulle sett ut som 50-årig pappa har Acne komponerat detta mästerverk.Acne, vi måste nog prata om vad uttrycket "Heroin Chic" egentligen betyder.

Läs mer: Acnes lookbook, del 2

Fler blogginlägg från Upfrombelow