Man ska inte tro att man är något

Upfrombelow 15:19 22 May 2015

Ni vet hur såna antivirusprogram en gång i månaden skickar en svinjobbig och påträngande påminnelse om att uppdatera programvaran?

Lite så funkar min kropp, fast pop-uprutan är i det här fallet mens, och istället för att paniskt hetsa om att jag SNART ÄR HELT OSKYDDAD FRÅN VIRUS!!!!!! vill den bara surt påminna mig om att jag inte ska tro att jag är något annat än ett dumt trädgårdsland för nån idiotsnubbes himla gener.


Jag går runt i flera veckor och tänker att kroppen är till för att göra helt normala saker, som att gå ut med Alexanders hund, käka rostmackor, och googla nail art. Och så får jag mens och inser att den inte alls bryr sig om mitt liv, det enda den vill är att föra vidare de pissiga jävla dagisteckningar som är mina geners tekniska ritning. Den ger bara helt och hållet upp att anstränga sig för att vara tilltalande SEKUNDEN jag inte går att befrukta längre.

Stripigt och oljigt hår?
Jag skiter väl i om du omsorgsfullt detoxat håret med något dyrt och illaluktande schampo för att det är dåligt att tvätta så ofta.

Vätskesvullen överallt? Och? Du får väl gå omkring och känna dig som en hudkostym fylld med vatten i en vecka.

Dålig hy? KOM NER PÅ JORDEN OCH SLUTA TRO ATT DU ÄR NÅGOT.
 

Visst känns det lite ovärdigt att på månatlig basis bli satt på plats av något som “får ont i magen av mat”, “mår dåligt av damm”, och “blir sjuk av kattungar”, men jag blir faktiskt hellre nedtagen på jorden än sätter någon till den.

Badum-tss.

Fy fan, förlåt.

Fler blogginlägg från Upfrombelow