Stockholms klubbguide v. 34

11:25 20 Aug 2014

Det blir en sådan där hemma hos-vecka i klubbväg, med mindre långväga gäster och mer lokal begåvning. 

ONSDAG
Öväder 
Bonden bar (20-01)
Camilla Steinsvik fortsätter med sin sommarklubb Öväder med ett sådant enkelt koncept som öl + hiphop.

House Wednesdays 
Södra bar (21-01)
Varje vecka bjuder residenten Nikki Pryke och värdarna Sussi och Victoria (låter som 80-talsduo!) in en gäst och nu blir det Kornél Kovács, så nu vet ni att allt kommer ordna sig.

TORSDAG
Tropical Business 
Musikaliska (21-03)
Rosanna Munter och Caroline Ljungström fortsätter boka kul. Duvchi och Lo-Fi-Fnks Leo Drougge har börjat skriva hits tillsammans, nu får vi se om det var en gamble att låta dem spela skivor ihop också.

Kräftskiva 
Taverna Brillo (18-23)
Vill man bli bjuden på kräftskiva har man här chansen att bjuda in sig själv! Tycker man att det måhända är lite dyrt, går det bra att komma och hänga när Balettklubben spelar senare på kvällen.

FREDAG
Good Good 
Trädgården (22-03)
Veckans live-grej inne i det trånga röda rummet är OIAM, skivbolaget som har samlat på sig Adam Kanyama, Gedi Gedz och Samboii, som alla kör live i någon, säkert tung, form.

Petteroffalone 
Lilla baren, Riche (22-02)
Pedrodollar (Petter Nordkvist), del av allas favvo Studio Barnhus, kommer till Riche och uppges ha bland annat sombreroprydd elektonisk musik i åtanke.

LÖRDAG
Natten 
Färgfabriken (21-03)
Ett mysskimrande tillfälle för att ta igen alla de tryckare och slow dances man har känt har gått förlorade den här hektiska sommaren.

Body 
Hagalunds industriområde, Solna (16-20)
Body, klubbens vars senaste track record är bokningen av Junglepussy och köstopp på Trädgården, har gått och blivit skivbolag. Det firas gratis först med bl.a. brittiska Patchfinder för att sedan pysa vidare till stammispriser på Brillo.
 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!