Público utökar med sommarterrass

14:07 24 Apr 2015

F12-gruppens restaurangsatsning Público uttökar med en terrass – precis lagom till sommarvärmen.

Vi ringde upp Jens Segrén för att höra allt om vad F12-gruppen har i pipen framöver.

Hej Jens. Vad har ni på gång i klubbväg under sommaren?
– Den 20 maj är det premiär för Públicos sommarterrass. Det är F12:s gamla terrass som nu följer känslan och målgruppen vi har kört nere på Público istället. Vi har jobbat mycket för att göra det annorlunda jämfört med hur terrassen var tidigare. Tänk mindre hård nattklubb, mer växtlighet och tydlig sommarkänsla.

Hur kommer en typisk vecka se ut?
– Vi tänker ha öppet större delen av veckan. Fredag, lördag och söndag kör vi olika klubbar. Sedan har vi en bokningsbar dag varje vecka för speciella events och så.

Har ni några roliga bokningar som du kan avslöja redan nu?
– Tyvärr inget som vi kan gå ut med ännu, men vi har väldigt bra bokare och promoters som jobbar med att bjuda in roliga grejer i musikväg.

Vad gör Público extra värt att besöka i sommar?
– Vi har en jävligt schysst uteterass med cool programmering, öppet till tre, bra mingel till bra musik, och så har man möjligheten att gå ner och dansa av sig när man känner för det. Vi kommer förändra själva restaurangen så att den blir mer av en nattklubbsyta under sommarmånaderna. Det blir en skön vibb med dj-båset placerat centralt och drinkar som fortfarande andas Sydamerika.

Har ni sneglat lite extra på något annat ställe för inspiration?
Vi har tittat mycket på sommarstäder i Europa för att se hur andra hanterar en restaurangsituation i kombination med nattklubb. Sedan siktar vi på en äldre målgrupp, vi tar inte in lika mycket folk och så försöker vi att inte sätta lika mycket fokus på nattklubbskänslan däruppe på terrassen.

Läs även: "Público vill bli ett ställe där du kan stanna hela kvällen".

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!