Foto: Fabian Wester

Ny nöjeschef till Hell's Kitchen

11:00 12 Oct 2017

Låt dig inte luras av namnet. Hell’s Kitchen är heaven på Stureplan och nu på fredag får klubben ett tillskott, nämligen Daniel Arnesson som ska göra Mille Yousefali sällskap som nöjeschef.

Vi har pratat med Daniel om hans nya roll men också hur stämningen kommer att bli hemma då han är sambo med Charlie Lindström som är nöjeschef på Spy Bar. Kan det vara så att Stureplans största klubbmätartävling är på gång?

Du kommer att göra Mille sällskap på Hell’s Kitchen, hur känns det? 
– Det är en ära! Mille är den som från början fick in både mig och Charlie till Stureplansgruppen. Han har under sin tid som nöjeschef aldrig jobbat med någon annan på det här sättet, mycket press men kul!

Vad innebär din roll som nöjeschef?
– Min roll kommer vara att fokusera mer på själva massan, få publiken som hör hemma där att vilja komma helg efter helg. Jag kommer röra mig mer runt i lokalen och vara en stämningshöjare. Samtidigt vara med att planera hur vi utvecklar klubben. Som tidigare nämnt så har Mille alltid varit själv och har svårt att hinna med allt och alla. Han kommer att fortsätta med det han tidigare gjort men nu kommer han kunna ge våra gäster en ännu bättre upplevelse.

Du har tidigare jobbat på bland annat Berns, vad tar du med dig från tidigare arbeten? 
– Oj, jättemycket! Berns är ett väldigt stort hus med många roliga möjligheter. Jag jobbade väldigt brett och har styrt allt ifrån after works, middagar, stora events, företagsevents och premiärfester Den erfarenheten går inte att köpa.

Du är sambo med Charlie Lindström som är nöjeschef på Mono och Spy Bar, kommer det bli klubbmätartävling hemma nu? 
– Haha nej, det har det aldrig varit heller. Hell’s och Spy Bar är fortfarande två helt olika klubbar som drar två olika publiker. Vi har alltid samarbetat och stöttat varandra. Vi kommer att sitta tysta och lyssna på powerballader i soffan vid 18-tiden, skriva gästlista och skicka namn som kommit fel till varandra.Vi kommer kunna ha ett tidigt häng till skillnad från tidigare, så jag kommer bland annat kunna glida runt på Mono och skoja. Sen efter våra jobb ses vi och efterfestar!

Låt oss låtsas att jag är på middag hos dig och Charlie men att han är i rummet bredvid och inte hör det vi säger, varför ska jag gå till Hell’s och inte Spy Bar?
– För att jag är på Hell's!

Läs även: Berns nya klubbchefer vill få Stockholm att le.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!