Malmö/Lundapriset: Mode/Form

16:44 17 Dec 2014

Här är det absolut bästa Malmö och Lund hade att erbjuda under 2014 i kategorin Mode/Form. Se alla nomineringar till Malmö/Lunda-priset 2014 här. 

Studio Pop

Studio Pop, startad och driven av Kalle Magnusson och Henric Claesson sedan 2013, är en grafisk designstudio baserad i Köpenhamn och Malmö. Tillsammans skapar de två högt som lågt med sitt fokus främst på kultur och har bara på något år lyckats skapa en tydlig grafisk identitet och uttryck. Med samarbeten med namn som Alice Boman, This Is Head, Vit päls, Öressundsfestivalen och Postiljonen kan bara tiden utvisa vad mer dessa två kan åstadkomma tillsammans.

Ida Klamborn

År 2014 har priserna fullkomligt regnat över Ida Klamborn, svensk klädes- designer född och uppvuxen i Malmö men numera baserad i Stockholm. Även om vi är besvikna över hennes bortfall från världens bästa stad kan vi inte sluta beundra hennes magiska kläder och grafiskt färgstarka uttryck och suktar efter nästkommande kollektion.

Très Bien

Guldgossarna och tillika bröderna Hogeman släppte i år sin första klädeskollektion för herrar. Avslappnat, streetwear och hög kvalitet på materialen är ledorden och de visar tydligt återigen sin fingertoppskänsla för stil och smak. Nu väntar vi bara på att de ska börja göra mode för tjejer också så alla får vara med och leka!

Samtliga nomineringar till Malmö/Lunda-priset hittar du här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!