Hornhuset erbjuder solkräm på tapp

18:52 30 Jun 2017

Genom ett samarbete med Apotek Hjärtat erbjuder Hornhusets takservering Barrio nu inte bara fatöl, utan även solkräm på tapp. 

Solskyddstappen kommer att finnas tillgänglig på Barrio under juli månad och innehåller solkrämen SPF 20, av Apotek Hjärtats egna märke Apolosophy. Dessa kan beställas gratis i baren och tappas då upp i små koppar. 

En ny Novus-undersökning som har gjorts på uppdrag av Apotek Hjärtat visar att solkräm inte finns nära till hands är den främsta anledningen till varför svenskarna missar att smörja in sig. Samma undersökning visar att så många som en femtedel av befolkningen i åldern 18-29 år har bränt sig just på en uteservering. Detta skriver tidningen Hotell & Restaurang.

– Vi är bra på att skydda oss mot UV-strålning när vi solar och badar. Men vi ser att man vid andra tillfällen missar att smörja in sig trots att man sitter i solen flera timmar. Uteserveringar är ett bra exempel där många passar på att sitta ute längre stunder när det äntligen bjuds på fint väder. Jag hoppas att vår solskyddstapp kan uppmuntra fler att tänka ”varannan solskydd” i sommar, säger Annika Svedberg, chefsapotekare på Apotek Hjärtat. 

Barrios solskyddstapp finns tillgänglig under hela juli månad.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Eatnam

Hörnlokalen på Odengatan och Västmannagatan har länge brottats med vad som verkade vara en förbannelse. Kanske har den nu brutits.

Timber

Efter att arga snickaren lämnade Timmermansgatan har den kämpat sig upp som ett restaurangstråk.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!