Foto: Rebecca Larsson

Hon är Trädgårdens nya bokare

12:54 6 Jul 2021

Det är mycket roliga saker som händer på Trädgården i sommar, och att Hannah Prescott tar över rollen som bokare är en av dom. 

Lagom till längre öppettider och möjligheten till dans tar Hannah Prescott alltså över stafettpinnen som bokare på sommarklubben Trädgården. Vi har pratat med henne om vad vi kan vänta oss av sommaren på en av Stockholms mest populära nattklubbar. 

Berätta om dig själv! 
– Hannah Prescott heter jag och har la varit dj ett bra tag nu, testat på att köra det mesta inom klubbmusik. Jag älskar att arrangera klubbar, events och open airs hehe.

 Hur kommer det sig att du blivit bokare på just Trädgården? 
– Jag tror det är på grund av mitt stora musikintresse. Jag är ju lite nördig inom olika musikgenrer, speciellt när det kommer till klubb- och undergroundmusik. Älskar att samarbeta med kreativa människor och står för variation, lekfullhet och mångsidig klubbkultur. 

prescott_artikel_0.jpg

Trädgården har under sina verksamma år arrangerat alla möjliga typer av event, besökarna har fått ta del av dagsfester med internationella bokningar, loppmarknader och livekonserter från några av Sveriges största artister. 

Vad är ditt bästa minne från Trädgården? 
– 100 procent Daytime Session när Midland spelade. Det var drömmigt och vi dansade typ från klockan 15-03, helt galet. Nummer två är när jag och Isabelle Eoka hade klubb en höst och vi bokade UK dj:n Sherelle som ledde till ett fantastiskt möte med mycke skratt, bra musik och bus. 

 Vad är din drömbokning?
– Omg det är så många haha, men Channel Tres, Goldlink, Swisha, Acemo, Gafacci, Hagan, Anz, Interplanetary Criminal, Peggy Gou, TSVI, Bakey, Jayda G, LSDXOXO, Maruwa, Park Hye Jin, jag kan fortsätta i all oändlighet hehehe. 

 Vad kan vi vänta oss av sommaren på Trädgården? 
– 100 procent kaos, hahaha fast coronasäkert såklart, det kommer bara få vara ett antal gäster som får komma in. I år har vi satsat på så sjukt bra och roliga events så det kommer vara svårt att gå till andra ställen. 

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!