Här är drinkarna som gör dig mest bakfull

Redaktion 11:00 1 Mar 2021

Träkeps, duven, utrucklad – okärt barn har många namn. Men det går faktiskt att minska risken för den värsta aktersnurran. Här är drinkarna du ska undvika. 

Den digitala marknadsplatsen onbuy.com har sammanställt ett index över vilka cocktails som ger dig den värsta bakfyllan. Studien, vars vetenskapliga tyngd går att argumentera emot, gjordes med knappt 3 000 respondenter som ombads gradera de vanligaste bakfyllesymtomen såsom huvudvärk och illamående efter vad de hade druckit. Resultatet visar att den gamla sanningen om att det är dåligt att blanda för mycket faktiskt verkar stämma till viss del. ´

Högst upp på den otacksamma topplistan hamnade Pornstar Martini, som också råkar vara ett av de mest googlade drinkrecepten på internet. Drinken består av bland annat vaniljvodka och passionsfrukt, och efterföljs traditionellt av en chaser bestående av ett litet glas prosecco. Den smått överlägsna vinnaren efterföljs av klassikern Sex on the Beach samt, kanske minst förvånande, häxan Long Island Ice Tea.

Här är hela topplistan: 

1. Pornstar Martini
2. Sex on the Beach
3. Long Island Ice Tea
4. Tequila Sunrise
5. Piña Colada

Läs även: Jakten på en perfekt Dry Martini.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!