Bild: Nicke Johansson

Flashback Forever – Showen kommer till Malmö

09:26 17 Feb 2022

Flashback Forever har på kort tid blivit en av Sveriges allra mest populära poddar. Programledarna och komikerna Emma Knyckare och Ina Lundström dissekerar tillsammans med den anonyma Scroll-Mia i varje avsnitt en ny del av det ökända internetforumet. Nu har de utvecklat konceptet till en scenshow vid namn Flashback Forever – Showen. Helgen den 12–13 mars kommer de till Moriska Paviljongen i Malmö.

Scenshowen utlovas utveckla poddidén och innehålla de annars radioinkompatibla inslagen dans, glitter och sång. Grundkonceptet att avhandla det allra roligaste från Flashbacks diverse trådar kommer dock bestå. Men det blir mer än bara snack, Flashback Forever – Showen är verkligen ingen livepodd.

– Det kommer bli en jävla folklig och festlig skojfest. Men en livepodd känns ju så 2019? Så det får bli en show i stället! säger Emma Knyckare i pressreleasen. 

Flashback Forever har tidigare vunnit både ”Årets podd” och "Årets humorpodd” på Guldpodden 2020. I den nya Sverigeturnén kommer trion att besöka 18 städer runt om i landet. Starten sker i Göteborg den 1 mars. Showen produceras av agenturen och produktionsbolaget Kahlo och är 90 minuter lång utan paus.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!