Dining Week är tillbaka

Alva Persson 14:42 29 Jan 2024

I oktober 2023 gjorde den danskstartade matfestivalen Dining week premiär i Sverige. Efter att sedan 2011 dragit över 200 000 gäster per år i Danmark, entrade festivalen Sveriges storstäder. Under en veckas tid kunde man uppleva smaker från städernas topprestauranger till ett förmånligt pris.

Och nu är festivalen tillbaka! Mellan den 26 februari och 3 mars kommer restauranger i Stockholm, Göteborg och Malmö återigen att ge nya smakupplevelser genom att erbjuda gästerna en fast meny till ett fast pris.

Konceptet är skapat av Let's Deal tillsammans med Madbillet, och några av restaurangerna som deltar under vecka nio är Spanjorskan, Panos Panos Tavern, Sauvage och Florentine.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!