Den stora hemvändarfesten med Mike Perry på The Tivoli

16:29 18 Dec 2018

Killarna på The Tivoli lovade för ungefär en månad sen att man skulle släppa en bomb angående juldagen, en världskänd artist utlovades och när bomben släpptes för så innehöll den ingen mindre än Mike Perry, mest känd för låten The Ocean, men som även spelat på bland annat Tomorrowland – en utav världens största festivaler för houseälskare. I höst ger han ut ett nytt album och ger sig därför ut på en Sverigeturné och det bästa av allt är att han kommer förbi Helsingborg på juldagen. 

En av hans mest kända spelningar gjorde han på Summerburst 2016 där han sopade mattan med sin konkurrenter och när Spotify under hösten firade 10 år och sammanställde vilka svenska artister som spelats mest globalt mellan 2008 till 2018 hamnade Mike Perry på topp 10.

Så det är inte vem som helst som kommer till Helsingborg på juldagen, återigen kommer vi får möjlighet att se en världs-DJ i vår lilla stad. Vi har tidigare haft stora namn som Steve Angelo och Sebastian Ingrosso spelandes på Sirocco för massa år sedan och Eric Prydz som gästade dåtidens Monkey. 

Förutom Mike Perry så kommer även Mydo gästa under kvällen som support åt Mike. Mydo är en känd DJ i Helsingborgs klubbkretsar och som producerat musik som fått erkännande av kända DJ:s så som Tiesto och Hardwell.

Joakim Flinck på The Tivoli utlovar en fest som alla kommer prata om, dom som inte var där kommer önska det och dom som var där kommer aldrig sluta prata om det. Hittills har biljettförsäljningen gått över förväntan, så vill man säkra sig om att få se denna världsartist så rekommenderas det att köpa biljetter så snart som möjligt. 

Det är kul när krögarna i vår stad tänker utanför boxen och gör mer och lite till för att ge tillbaka till oss besökare. Därför är det viktigt för oss att visa vår uppskattning och verkligen ta tillfället i akt att besöka liknande event som det här.

Lokalen kommer att modifieras så att ljud, ljus och annan utrustning kommer vara optimerad för denna afton. Inget lämnas åt slumpen och precis som artisten ska klubbkänslan vara av absolut högsta klass. 

Vill man unna sig lite lyx under juldagen så finns där möjlighet att boka ett exklusivt VIP-paket, där man kommer att bli bortskämd av värdinnor och paketen kommer vara paketerade med lyxprodukter. För mer information om det så är det bara att kontakta The Tivoli.

Insläpp är kl 22:00 och man räknar med att Mike Perry går på runt tolvslaget, men redan från 22 kommer det vara full fest. Biljetterna ligger på 350:- vilket i juldags-tider får anses som billigt. Vid 03 så stänger man igen och då kommer man vara klar för hemgång men har man mer dans kvar i kroppen så finns där ju andra alternativ som ni säkert redan vet. 

Detta är en fest ni inte vill missa och förmodligen det mest prisvärda alternativet på juldagen. Ta tillfället i akt och slösa bort era julklappspengar på att få uppleva något speciellt i vår lilla by.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 12, 2018.

0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!