Cornelia Jakobs.

Cornelia Jakobs på parkturné med Cleo och Daniel Adams-Ray

06:00 11 May 2022

Den nya turnén Blomstertid gör fyra stopp i sommarsverige. 

Vinnaren från Melodifestivalen, tillika vårt hopp i Turin, gör gemensam sak med Cleo och Daniel Adams-Ray i sommar. Mellan den 6 och 11 juli kommer gör de totalt fyra turnéstopp och bjuder på musikkvällar när sommaren står i full blom. På samtliga stopp kommer förutom musiken även maten att stå i fokus, med närproducerade råvaror och lokala matlagare som ramar in upplevelsen.

Bland annat kommer stjärnkrögaren Tommy Myllymäki att stå för grytorna via sin krog Julita Wärdshus när Blomstertid kommer till Julita Gård.
– Inspirerade av den amerikanska söderns BBQ och den svenska traditionen av att röka mat så har vi skapat ett koncept som bygger på de båda hörnstenarna. Huvudråvarorna är rökta över sörmländsk ek och tillbehören baseras på traditionellt nordiska grönsaker som vi ger en tvist med smaksättningar som är inspirerade från flera delar av världen, berättar Tommy Myllymäki om maten på Julita.

Inspirationen till Blomstertid hämtades i sin tur från folkparksturnéer i semestertider, men med tydligare fokus på att ta ut musiken och artisterna till nya platser och spelställen.
 

TURNÉPLAN BLOMSTERTID

2022-07-06 Bergs slussar, Linköping
2022-07-07 Hembygdsgårdarna, Leksand
2022-07-08 Julita Gård, Julita
2022-07-11 Pensionat Lövängen, Gotland

Biljetterna till Blomstertid släpps nu på fredag den 13 maj klockan 10.00.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!