Carlings slår upp ny MAD-butik i Stockholm

11:09 15 Mar 2018

Lördagen den 17 mars klockan 11 slår det nya butikskonceptet MAD by Carlings upp dörrarna på Götgatan 32 i Stockholm.

Namnet står för ”Music, Art and Denim” och tanken är att man ska bli en relevant arena inom populärkultur samt att lyfta unga kreativa personer inom musik- och konstscenen. 

Huvudfokus i butiken kommer fortfarande att ligga på denim, men nu med olika aktiviteter såsom event, liveuppträdanden och konstutställningar. Utöver det fasta utbudet kommer det även att finnas handplockade kollektioner till försäljning, som byts ut varje månad och bara finns i en limiterad upplaga.

Under hela öppningshelgen kommer det att finnas möjlighet att specialdesigna sina jeans om man vill. 

 Både musik och konst har alltid varit en stor del av Carlings DNA, med vår nya konceptbutik på Götgatasbacken hoppas vi kunna skapa en ny relevant arena som lyfter unga talanger inom konst och musikscenen samtidigt som vi fortsätter att utveckla vår enorma passion för denim, säger Kicki Persson, Marknadschef på Carlings i Sverige. 

Den första kollektionen som visas upp i samband med öppningen av MAD by Carlings är en vintagekollektion kallad Throwback. Det kommer även att finnas ett utrymme som visar upp konst från unga konstnärstalanger kallat för ”The White Box”. Först ut att ställa ut sina verk i butiken är österrikiska konstnären Ben Reyer, som jobbar med en handgjord kollageteknik.

Om man är konstnär eller artist som behöver lokal för att ställa ut eller köra ett showcase kan man höra av sig till butiken.

Läs även: Här öppnar Arket.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!