Pascal - Fuck Like A Beast

Anna Bjermqvist 00:00 14 May 2021
Det gotländska bandet Pascal släpper sitt sjätte och mest kompromisslösa album hittills. Frustrationen fullkomligt ekar mellan träffsäkra hookar och vassa riffs. Och det är inte bara den stökiga rocken som är punkigt rå. Isak Sundströms monotona stämma sjunger om att önska att ens barn inte fanns, att hellre vilja vara ensam och om att hata sina vänner. Hela skivan känns extremt befriande, och Pascal visar vägen. Bandet är inte rädda för att ta ut svängarna och manifestera ett intensivt vemod, tonsatt av tung och nervig musik som inte lämnar något kvar för lyssnaren att önska.
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Greentea Peng – MAN MADE

Man Made är en soulskiva som plockar inspiration från hela världen och hela tidsrymden. Det är en eklektisk blandning av soul, psykedelia, hiphop, flyktig jazz och dub med tunga basgångar.

Greentea Peng heter egentligen Aria Wells och är från sydöstra London. Man Made är hennes debutalbum. I grunden är det ett tillbakalutat album, dränkt i tunga grooves och Wells neo-souligt rökiga röst, men det lyfts också upp av livliga trummor och pigga melodislingor.