Oskar Linnros - Väntar på en ängel

Sophie Winberg 11:16 11 Nov 2017

Under året har Oskar Linnros släppt Väntar på en Ängel i tre etapper. I våras släppte han fem låtar på Väntar, och med de följande Väntar på en och till slut Väntar på en ängel är plattan nu komplett.

Vi träffar en Linnros som sjunger till oss från under den blöta filt av hopplöshet som ligger över 2017. Han är såklart störigt bra på det han gör. På att göra välproducerade stora låtar som ändå känns nära. På att blanda pop, hiphop och soul.

De två bästa spåren Psalm för skolgårdar och ÖverAllt är dock från de tidigare släppen. Psalm för skolgårdar är melankoliskt vacker och Cherrie bidrar med den ömtålighet som plattan desperat behöver. Bland de nya spåren återfinns titelspåret Väntar på en ängel, vackra Född att slåssWifi och ett värdigt avslut i Ängladamm.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kill the Kong – Colossus

Hade Kill the Kong varit av amerikansk börd skulle de säkert ha delat turnébuss med namn som Killswitch Engage eller Butcher Babies vid det här laget. Västeråsbandet må hänge sig åt den amerikaniserade metalcore-bubblan jag ofta har svårt för men de har onekligen ett stark fokus på att göra effektiva verk. Versernas maffiga vev drivs hårt av de djentigt nedstämda gitarrer som typiskt värvas med breakdowns och rensjungande refränger.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!