Oskar Linnros - Väntar på en ängel

Sophie Winberg 11:16 11 Nov 2017

Under året har Oskar Linnros släppt Väntar på en Ängel i tre etapper. I våras släppte han fem låtar på Väntar, och med de följande Väntar på en och till slut Väntar på en ängel är plattan nu komplett.

Vi träffar en Linnros som sjunger till oss från under den blöta filt av hopplöshet som ligger över 2017. Han är såklart störigt bra på det han gör. På att göra välproducerade stora låtar som ändå känns nära. På att blanda pop, hiphop och soul.

De två bästa spåren Psalm för skolgårdar och ÖverAllt är dock från de tidigare släppen. Psalm för skolgårdar är melankoliskt vacker och Cherrie bidrar med den ömtålighet som plattan desperat behöver. Bland de nya spåren återfinns titelspåret Väntar på en ängel, vackra Född att slåssWifi och ett värdigt avslut i Ängladamm.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.