Megan Thee Stallion – Good News

Morgan Storesund Skarin 00:00 24 Nov 2020

Allt har pekat på det, men nu gör Megan Thee Stallion 2020 till hennes år. Good News är albumet vi alla väntat på när de senaste månaderna har förvandlat rapparen från lovande till hiphopstjärna. 

Efter att ledsna män, som gnäller över hjärtekross och drogmissbruk neddränkta i autotune, har dominerat hiphop i flertalet år är Megan Thee Stallion precis vad vi behöver. Hon är grym på att rappa, gör det snabbt och snyggt. Hennes beats är ofta hårda och kvicka, mer i stil med det sound som fanns i amerikanska södern på 00-talet, med influenser från sent 80-tal som extra krydda. 

Good News sträcker sig över 50 minuter. Här blandar rapparen sitt typiska sound med mer utsvävande spår. På en låt som Body gör Megan Thee Stallion det hon är allra bäst på. Rappar om sex med en hook som får en att studsa lika mycket som hennes rumpa gör i låtens video. I andra stunder tar hon sig an mer utmanande produktioner som afropop eller disco och lyckas få det att funka. Det blir aldrig för mycket av samma sak, men heller inte för lite av det vi suktar efter. Sextokig blytung sydstatsrap.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner