Jerry Paper - Like A Baby

Tina Rosenfink 00:00 10 Oct 2018

Jerry Paper är Lucas Nathan musikaliska alter ego. Like A Baby är hans andra album och är fullproppat med små historier, många instrument och melodier. Det är mycket som händer men ändå så kan jag inte komma ihåg hur en enda låt låter. Skivan är producerad tillsammans med Matty Tavares (BadBadNotGood) och vi hör även  Alex Brettin (Mild High Club) på Did I Buy It.

Jag tycker att Jerry Paper påminner om Jens Lekman, men inte på ett bra sätt. Like A Baby är en ganska trist skiva som passar utmärkt som bakgrundsmusik på ett trendigt café där de serverar matchalatte och ekologisk lunch. Jag har liksom lite svårt att se framför mig vem som kommer lyssna på Jerry Paper på egen hand. Har du en hel spellista med hans musik får du gärna höra av dig till mig och berätta varför. Du når mig på tina.rosenfink@nojesguiden.se.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Ladytron – Ladytron

Det har gått åtta år sedan Ladytron släppte sin senaste skiva, men det är ännu längre sedan de kändes relevanta och intressanta. De hade några bra år i början av 2000-talet, med album som 604 och Light & Magic, men därefter har de successivt skalat av syntlagren och istället rört sig mot softrocken och shoegazen. Det är möjligt att de med den här självbetitlade skivan vill markera något slags omstart eller nystart, men jag hoppas att Ladytron bara är peaken på en ganska tråkig fas och att de framöver kommer att ägna sig åt det digitala igen.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!