Jerry Paper - Like A Baby

Tina Rosenfink 00:00 10 Oct 2018

Jerry Paper är Lucas Nathan musikaliska alter ego. Like A Baby är hans andra album och är fullproppat med små historier, många instrument och melodier. Det är mycket som händer men ändå så kan jag inte komma ihåg hur en enda låt låter. Skivan är producerad tillsammans med Matty Tavares (BadBadNotGood) och vi hör även  Alex Brettin (Mild High Club) på Did I Buy It.

Jag tycker att Jerry Paper påminner om Jens Lekman, men inte på ett bra sätt. Like A Baby är en ganska trist skiva som passar utmärkt som bakgrundsmusik på ett trendigt café där de serverar matchalatte och ekologisk lunch. Jag har liksom lite svårt att se framför mig vem som kommer lyssna på Jerry Paper på egen hand. Har du en hel spellista med hans musik får du gärna höra av dig till mig och berätta varför. Du når mig på tina.rosenfink@nojesguiden.se.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Ros – Peaches N Cream

Väntan på Ros debutalbum har varit lång, men är definitivt värd det. Tillsammans med producenten Von Haartman har de lyckats skulptera fram ett helt nyskapande sound.

Den bubblande trapen är byggd med precision och det borde vara alla nya artisters dröm att hitta ett så unikt sound redan vid första albumet. Det tio spår långa albumet präglas av kärlek, målmedvetenhet och självrespekt, i en genial kombination med hennes ärliga och enkla språk.