Jerry Paper - Like A Baby

Tina Rosenfink 00:00 10 Oct 2018

Jerry Paper är Lucas Nathan musikaliska alter ego. Like A Baby är hans andra album och är fullproppat med små historier, många instrument och melodier. Det är mycket som händer men ändå så kan jag inte komma ihåg hur en enda låt låter. Skivan är producerad tillsammans med Matty Tavares (BadBadNotGood) och vi hör även  Alex Brettin (Mild High Club) på Did I Buy It.

Jag tycker att Jerry Paper påminner om Jens Lekman, men inte på ett bra sätt. Like A Baby är en ganska trist skiva som passar utmärkt som bakgrundsmusik på ett trendigt café där de serverar matchalatte och ekologisk lunch. Jag har liksom lite svårt att se framför mig vem som kommer lyssna på Jerry Paper på egen hand. Har du en hel spellista med hans musik får du gärna höra av dig till mig och berätta varför. Du når mig på tina.rosenfink@nojesguiden.se.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Dani M - Pusher II

En av Uppsalas främsta MCs är tillbaka för att följa upp förra årets album Pusher med Pusher II. Grammisvinnaren Simon Superti står för produktionerna på ett album som pendlar kvalitetsmässigt. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!