I See Hawks in L.A. & The Good Intentions — Hawks with Good Intentions

Patrik Forshage 00:00 7 Sep 2019

The Good Intentions är en folkduo från Liverpool, som sprang ihop med americanahjältarna I See Hawks in L.A. på en hemmafest i Kalifornien. Under några år har deras fördjupade vänskap inneburit gemensamma spelningar, och så småningom ett försök att skriva musik tillsammans. Först trevande i ett garage i Mojaveöknen, sedan alltmer systematiskt via digitala kanaler över Atlanten. Båda parter hittade nya dimensioner hos varandra och kanske viktigare i sig själva, och det låter som om de kamperat ihop för evigt när de spelar akustisk utsökt harmonierande americana och slidegitarrkryddad folkrock. Hawks with Good Intentions knyter samman amerikansk och brittisk tradition till en sömlös och mycket behaglig enhet.

 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Diesel Park West — Let It Melt

Man stöter ihop med en kär gammal vän, en av de där som var bland de viktigaste men som helt försvunnit från radarn. ”Nämen! Det är ju du!” Och mot logikens alla lagar har båda tid för en fika eller en öl, just där och då! Så fantastiskt kul!

Alex Cameron — Miami Memory

Intelligens. I en tid när det offentliga samtalet styrs av utstuderat dumma twitterstormar i syfte att devalvera både sanning och logik är det nästan överväldigande att stöta ihop med någon som är lugn, resonabel och intelligent, och som inte bara är beredd att stå för alla de egenskaperna utan som dessutom samtidigt är underhållande sällskap. Någon som Alex Cameron.