Fake Names - Fake Names

Christoffer Bertzell 00:00 5 May 2020

Supergrupp må inte vara det vanligaste fenomenet inom punk, men Fake Names är själva essensen av det med en medlemsuppsättning från Refused, Bad Religion, State of Alert och Girls Against Boys.

Dennis Lyxzén tar här ton på ett sätt som följer mer i spåren av INVSN än Refused. Det är en modern melodisk och vackert katchig punk, som ibland orienterar sig nära power pop och postpunk, snarare än den argsinta hardcore samtliga medlemmar även har i bagaget.

Det är ganska lättsamt och snyggt, men med ett revolutionärt tilltal som kommer inspirera fans av nutida akter som Frank Carter and the Rattlesnakes och Grave Pleasures, men också ett äldre garde som grundar sig i Social Distortion och Killing Joke. Jag hoppas på att vi får se detta gäng på en scen i en nära virusfri framtid.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Maple & Rye - For Everything

For Everything är en långsam skiva som drar inspiration från Australien, en geografisk plats som sällan uppmärksammas inom de genrer som jag rör mig bland. I min värld tycks endast Londons mörka tvärgator och södra USAs motorvägar existera. Men Maple & Rye menar att deras verk är lika omväxlande som det australiensiska landskapet - urban stadsmiljö möter öken, möter regnskog möter berg.