Beach House - Bloom

Nicholas Ringskog Ferrada-Noli 00:02 15 May 2012

Vissa röster når längre in än andra, så är det bara. Victoria Legrand, vokalist och organist i Beach House, knockade mig fullständigt när gruppen på sitt förra album Teen Dream äntligen lyckades skriva exakt så starka poplåtar som krävdes för deras minimalistiskt episka sound. Hon sjöng stort, hon sjöng stolt, och låtarna gick rakt in i mig med en våldsam kraft. Bloom fortsätter i samma spår – Beach House förflutna som lo-fi-kombo känns alltmer avlägset – men låtarna är inte riktigt lika skarpa och direkta denna gång. Men det gör inte jättemycket, för det drömska pumpande soundet och Victoria Legrands röst räcker för att göra skivan till en pärla.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

BC Unidos - Otro Mundo es Posible

Jag har alltid trott att jag inte gillar Markus Krunegård. Gått runt och sagt det till folk utan anledning. Ibland ser jag honom runt Ringvägen och tänker att "Markus Krunegård, honom gillar jag inte". Typiskt osympatiskt av mig. 

Molly Hammar - Sex

Att Molly Pettersson Hammar slog igenom som tonåring i Idol gjorde det kanske nästan oundvikligt att hennes första EP i egen regi skulle komma att handla om sex. En given revolt från att som ung skuffas runt i branschen och bli bestämd över.