Anna von Hausswolff - All Thoughts Fly

Tina Rosenfink 15:54 25 Sep 2020

All Thoughts Fly är ett helt instrumentalt album där en barockorgel får stå i centrum som enda instrument. Det är en stor roll för en orgel att bära, men som den klarar av ganska bra. Orgeln är ju trots allt världens största instrument. 

Enligt Anna von Hausswolff själv representerar orgeln absolut befrielse av fantasin, där den övergripande idén var att skapa en illusion av flygande tankar som sammanflätade i varandra. Huruvida orgeln lyckas förmedla så stora budskap är jag osäker, men som mystisk bakgrundsmusik funkar det galant. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Houman Sebghati – Skuldsaneringen

Det senaste året har den gamla generationens svenska rappare försökt hänga på och pånyttföda sina egna sedan länge döda karriärer genom den nya explosionen av svensk hiphop. Exempelvis Linda Pira, Stress eller Lilla Namo. Men Houman Sebghati tillhör inte den gamla generationen, han är mycket äldre än så. Och Sebghati försöker inte hänga på någonting nytt, snarare tvärtom. 

Franska trion - Är det konstigt?

Franska trions elfte album Är det konstigt? kan inte få annat än högsta betyg. Trion är också aktuell som ett av husbanden i årets säsong av På spåret och frontas av pianisten, sångaren och poeten Matti Ollikainen.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!