SD-skandal #20781

Supervalbloggen 00:22 9 Sep 2014

Så var det dags igen! Bara någon vecka efter att SD släpper sin "jag-har-minsann-också-en-svart-kompis"-reklam alt. "rasism-maskerad-som-antirasism"-reklam kommer SD:s - ja, vad är det? triljonte? - rasismskandal. I dagens Expressen får vi reda på att Christoffer Dulny, Sverigedemokraternas förstanamn i Stockholm, har uttryckt sig rasistiskt på Internet

oh-my-god-rhianna-selfie-instagram-gif.gif

Rihanna är djuuupt chockad.

Enligt uppgifterna har Dulny bland annat sagt att, "Invandrare är absolut värst på att ljuga, manipulera, köra fulsälj, hetsa etc". Då har han uppenbarligen aldrig träffat mig!?! Jag = skitdålig på att ljuga, trots min invandrarbakgrund! Min röst blir helt gäll och jag börjar lukta skarpt av svett. 

Iaf: solen går upp, regnet öser ner, och SD är ett rasistiskt parti. Med det inte sagt att alla som röstar på SD är övertygade, medvetna, rasister – det tror jag inte. Men SD är ett parti som har en rasistisk problemformulering, som bedriver en rasistisk politik, som har en rasistisk och nazistisk historia, som är fullt av hardcorerasister - och, sorry, men om man röstar på dem får man faktiskt också ta ansvar för detta och sluta tycka så synd om sig själv. "Folk tycker att jag är dum som röstar på SD! Snyft!!" Jojo, men om SD får igenom sin begränsning av anhöriginvandringen har du precis splittrat en familj med din röst? Om SD får bestämma tillhör landet sådana som Erik Almqvist, medan vi andra aldrig får vara "riktiga svenskar"?

Asch, vem orkar, racists gonna racist. Här är en bild på ett sjukt gulligt rådjur istället – så att ni minns att det finns något gott i världen, ändå!

deer.jpg

NAWWW.

Fler blogginlägg från Supervalbloggen