Vad bryr sig Annie Lööf om, egentligen?

Supervalbloggen 23:19 9 Sep 2014
Se alla artiklar om: 

I kvällens utfrågning av Alliansens partiledare var det äntligen dags för lite one-on-one-time mellan tittaren och Annie Lööf! Jag säger "äntligen" eftersom att det känns som om Lööf har varit lite bortglömd ett tag. Vad vill hon nuförtiden? Vad tänker hon? Saker blev ju inte riktigt klarare av Centerpartiets valreklam, i vilken sjungande bönor i hattar genom Disneysång väcker liv i en lummig park

http://youtu.be/GXHhAakfgdI

 

Centerpartiet vill att vi ska ha kossor som betar på taken. Ändå modigt??

Det hela blev inte så mycket klarare för mig efter att ha kollat på utfrågningen: det känns som om Centerpartiet helt förlitar sig på att vara en peppig/mera liberal rip-off av Miljöpartiet, á la: "Oroa er inte! Ekonomisk tillväxt och miljö går hand i hand, trots att nästan ingen håller med oss om detta!!" Med tanke på att Vattenfall faktiskt kommer att satsa mest på kolkraft framöver så... verkar det ju inte funka, heller. 

Men en sak vet jag att Annie Lööf inte bryr sig om: sin grannes sexuella läggning.

annied_0.jpg

Detta var alltså apropå... månggifte. Alltid lika klar och tydlig, denna Lööf! OCH vad skönt för grannen!? 

Ärligt: tycker alltid att det är lite lustigt när folk tror att "inte bry sig" är samma sak som att vara en "chill person" eller att ha en "bra inställning" till hbtq. FYI: det är inte samma sak! Men se själva - det kanske bara är jag som tyckte att denna mening var lika malplacerad som kossan på taket i Centerns valreklam?

Fler blogginlägg från Supervalbloggen