Vad vill Vänstern?

Supervalbloggen 00:26 5 Sep 2014
Se alla artiklar om: 

.....och dagens pris till oklaraste kampanj går till Vänsterpartiet!!!

skarmavbild2014-09-03kl.22.56.49.jpg

Vem är de första kalla regnen? VEM är halvåret av mörker!? Är det Vänsterpartiet? Är det du? Är det jag? Eller är det Fas 3?

Det tog mig ett lååångt samtal på telefonen med en vän innan jag förstod att detta var ett citat av Kent (som ALLA utom jag lyssnar på?! Whatever...). Plus att vad som åsyftades (uppenbarligen) var Fas 3. Inte nog med det - Vänsterpartiet har satsat på detta med kända låtcitat + klappa-sig-själv-på-ryggen-affischer som en ny mini-valkampanj! Och enligt Aftonbladet kanske det inte är heelt tillåtet...

Personligen skulle jag gilla den här potentiellt illegala kampanjen mer om de hade kört på lite "större" låtar (dvs: låtar jag känner igen). Här är två förslag -- helt gratis/inte till salu!!

 

inte-till-salu2_0.jpg

 

inte-till-salu3_0.jpg

Fler blogginlägg från Supervalbloggen