Mindy Kaling - "Is everyone hanging out without me?"

Parisa Amiri 16:50 17 Jan 2013

 

I fantastiska "Is everyone hanging out without me?" berättar Mindy Kaling om hur hon vill ha sin begravning (dress code: chic devastated), hon listar sina bästa komediögonblick, tipsar om hämndfantasier under löpning och bjuder på en genomgång av samtliga selfies i hennes Blackberry. 

MÄKTIGT.

 

Som i alla böcker jag läst finns töntiga markeringar och anteckningar på majoriteten av sidorna och det här var en given. Jag läste det här i juli förra året och bara ett par månader senare kom detta

Vi får veta hur det känns att bli fixad inför plåtningar (bli stylad som en ledsen clown), vi får läsa ett brandtal för brösthår på män, att judiska killar känner en naturlig koppling till Larry David, varför Mark Darcy får henne att grina, hur enkelt det är att vara snubbe, hur hon misslyckades som Saturday Night Live-skribent, om drömtillvaron som manusförfattare och skådis på the Office och hur hon överhuvudtaget tagit sig upp till komedins toppskikt. 

Här glänser Mindy, vilket man tyvärr inte riktigt kan säga att hon gjort - än - i serien The Mindy Project. 

En öppen, varm och anspråkslös bok som jag vill att ni alla läser (hemläxetonen nu), framförallt för att den är ASROLIG och kommer att göra era liv bättre. In på Amazon med er! 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri