Tack och hej

Parisa Amiri 09:08 30 Nov 2014

Sedvanligt Nöjesguiden-omslag som tack för lång och trogen tjänst som redaktör, väntar fortfarande på att numret ska realiseras. Föreslår att ni behåller loggan i marmor. 

Hallå! Jag ska vara helt ärlig, det här inlägget skrivs ett par dagar efter Golden Globes i januari 2015 egentligen, när min bloggavsaknad blev uppenbar både för mig själv och personer som förväntar sig galarelaterade gif-kavalkader på denna anrika url. Insåg att viss information kan behövas efter fem år som medarbetare och redaktör här på NG?

Tills det blir sagt vart jag tagit vägen och istället för onödig closure kan vi fortsätta vår internetrelation på t.ex. Twitter så länge, där folk tidigare följt mig på @parisaamiri med varierande nöjdhet.  

På Instagram finns jag, oftast i genant selfie-form, på @parisaaamiri! Det finns en poäng i att skriva ut båda då jag ändrade mitt namn på instagram "på skoj" till bland annat @champagneperry (en smakfull hommage till Drake jag snabbt insåg att jag inte kan leva upp till) en kväll, en okänd ambitiös person tog självklart tillfället i akt och registrerade mitt gamla. Ett extra "a" fick lösa det. 

Okej, tack, vi ses då!

Fler blogginlägg från Parisa Amiri