Feast your eyes! Och...mind. Amy Poehlers AMAA!

Parisa Amiri 17:28 31 Oct 2014

Det är dags att vi erkänner, för oss själva och varandra. Halva njutningen när våra favoriter släpper nya filmer, böcker eller lanserar en ny serie är just promo-perioden. När de gör rundan genom alla late nights, sitter mellan två ormbunkar och dyker upp i magasin och podcasts (det där sista la jag in för att göra det mer allmängiltigt, är den som lyssnar minst på podcasts i Sverige). Själva boken sen är en add-on, en del av en tvåstegsraket. 

Bland det bästa brukar vara när de kostar på sig att göra en AMA på Reddit, där läsarna kräver roliga svar på hög nivå och låter dig veta hur missnöjda de är annars. Amy Poehler valde att göra en AMAA istället, Ask Me Almost Anything. Ni vet hur jag känner för henne! Fick en avi idag som jag HOPPAS är hennes nya bok Yes, Please men som lika gärna kan vara vidrigt försenade Not That Kind of Girl, Lena Dunhams bok. Återkommer.

Låt oss titta på höjdpunkterna här sålänge. 

Om ödmjukhet:

Och det skulle vara svårt att följa upp Adam Scotts som Batman på P&R när Retta och Tom skulle lära honom Treat Yo Self-systemet (= man treatar sig själv). 

Om hur Amy gör när hon ska treat herself:

Börjar Treat Yo Self bli en vedertagen självhjälpsmetod? Sökte nyligen på det på Etsy för att fullborda min vision om ett hem som till 100% speglar mina egna intressen och jo, det här kunde jag tänka mig att köpa. Kommer jag undan med det? Är ni fellow gullisfans också sugna finns det här!

Om en av de tusen saker som gör Parks & Rec till det under det är, alla enorma gäststjärnor:

Hahaha, har Ginuwine någonsin nämnts i det sammanhanget förut? Mysigt att hon nämnde sin nya kille Nick Kroll. 

När Michelle var med! Gjorde...sex olika Vines utifrån det här avsnittet? Ni hör ju, ni måste följa mig. 

OCH! Det snyggaste en serie någonsin fått till, Ginuwines framförande av Pony (visst insåg man inte hur otroligt snuskig låt det är förrän nu i vuxen ålder? Jag mognade sent.) dedikerat till numera döda Lil Sebastian (...en häst som är viktig i serien). 

Om favoritserier och lite self-promotion:

Då hon faktiskt är en av producenterna ("exec") till Broad City! Dags att se om alla avsnitt igen. 

Om konkreta tips på hur vi ska överleva Parks & Rec-förlusten:

Försöker minnas hur jag krishanterade sorgen efter 30 Rock? Har jag kommit över det än?

Där har ni det. Mer om att krossa Nick Offerman mentalt, att Adam Scott luktar lojalitet och fiskar komplimanger osv kan ni alltså läsa i hela AMA-tråden här!

Trevlig helg hörni, ta hand om er. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri