Veckans konstigaste pressmeddelande: Wille Crafoord tar tempen på din relation

Parisa Amiri 12:02 17 Oct 2014

Att sitta på mottagarsidan av pr-utskick i jakt på publicitet innebär framförallt att bli nedringd om en ny juicekiosk, men ibland kommer de riktigt gyllene nyheterna! Så gyllene att man måste skriva ut dem för att riktigt kunna bearbeta och ta in alla delar i det man just fått läsa. 

Jag hade alltså turen att få ett sånt gyllene utskick nu i veckan. Intrycken är för många vid en första titt, här måste vi stanna upp och deala med detta steg för steg. 

Personen som ligger bakom denna mirakulösa uppfinning som känner av i din relation är ingen mindre än Wille "Oombedd" Crafoord! Han debuterar alltså som skapare av sista minuten-presenter och tar ett starkt första steg med en relationsinriktad problemlösare. 

Om ni undrar över Willes kärleksfulla smeknamn "Oombedd" råder jag er, även ni som känner till det sen gammalt pga njutningen, att se när Wille medverkade i en nu legendarisk paneldebatt om politisk musik och Rickard Olsson beskriver hur han "oombedd, egentligen" skrivit låtar för Moderaterna. Och hur Andres Lokko blir "jätttearg, riktigt upprörd, äh fyfan, käften". Kolla från ca 02:00 här!

Vill återuppliva och följa TV-Shop nu bara för att få se Wille Crafoord berätta den här – garanterat efterkonstruerade – bakgrundshistorien. Halva bekantskapskretsen nappade! Wille blev en relationsguru bland sina polare och resten är historia. 

Är ni nyfikna på vad det är för redskap Wille har använt för att få en bättre helhetsuppfattning av sin relation?

Termometern är alltså ett rör! Ett rör som du får 300 kulor till, i tre olika färger. Det här betyder kulorna:

AH, man ska alltså betygsätta sin relation och alltså sin partner varje dag! "Älskling, idag får du en svart kula faktiskt." Kan ju inte uppstå några problem här? 

Och, hahaha, Wille har t.o.m. tänkt på att irrationalitet vid fylla och PMS (?!) ska undvikas. 

De passar på att upplysa om eventuella biverkningar: 

Wille.

Det här kan orsaka tillfällig upprördhet, men du får en svart kula. För evigt. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri