Förhandsvisningen av Nästa Nivå på Rigoletto

Parisa Amiri 17:16 15 Oct 2014
Se alla artiklar om: 

Ingen tråkig dag på sociala medier idag! 

Och det var verkligen inte tråkigt igår, när vi samlade nära och kära till oss personligen, till Nöjesguiden, till Nästa Nivå och/eller svensk hiphop. De där stora känslorna och lovorden från mina proffsiga instagramprints fyllde ett rum under en timmes tid när vi hade bjudit in till förhandsvisning av serien på Rigoletto.

Inte ett torrt öga eller en enda oskrattad mun i salongen. 

Här är mitt radsällskap som jag vill tipsa om som fokusgrupp, om ni ska testa en produkt? Vare sig det är chips eller som i detta fall, fem avsnitt med unga talanger som berättar om sina liv och drömmar.

Kristin grät till varje avsnitt. Tiffany och Bianca turades om att skrika av skratt. Finns inga bättre kvalitetsmarkörer! 

Fiona hade premiärklätt sig i Kristins ägiga 5inist-tröja, som hon designat för Faggot Apparel! Ett måste, ska beställa min i detta n u.

Vågade inte be om en selfie med Joy. Hehe. Här med bästa Beri och Syster Sol.

Som att det inte vore en tillräcklig treat att få titta på avsnitten med alla talanger, artister, producenter och tillhörande fans samlade - ni förstår ju vilken oslagbar hejaklackstämning det var - bjöd Lokal och Jeaff (från, kanske det roligaste, avsnittet med Medina) på varsin vers a capella.

Dags att unna er: titta på avsnitten här!

Fler blogginlägg från Parisa Amiri