KÄMPA FANNY!!

Kakan 19:17 13 Nov 2012

Hej det e jag igen.

 

Fabian du och jag ska ha ett litet snack. Visst blir jag ledsen när Rihanna gör en låt med Chris Brown. Jag blir ledsen över allt som har med honom att göra. Kanske inte om det kulle handla om att han tex brutit foten eller kissat på sig på scen, men nästan allt annat speciellt som gynnar honom.

Men vad jag blir mer ledsen för är att han har misshandlat Rihanna. Han har misshandlat henne så brutalt att hon svimmade och skrikit att han ska döda henne. Att Rihanna gör en låt med honom, eller går tilbaks till en kärleksrelation med honom står i facit. De flesta kvinnor som blir misshandlade av sin partner, oftast män, lämnar inte honom. Mönster i en misshandelsrelation, där det oftast handlar om både psykisk och fysisk sådan, talar om att kvinnan oftast kommer tillbaka. Både efter första och andra men också efter 250e gången han slår och hotar. Det finns liksom inte utrymme för någon i hela världen att kritisera Rihanna eller någon annan kvinna för den delen som gör detta fruktansvärda val. Jag blir ledsen och arg på att män misshandlar, hur svårt kan det vara att sluta med det? Att lämna däremot är vidrigt. Ofta är kvinnan så långt nere i skiten, rent självförtroendemässigt men också tom på sociala nätverk att det inte går. Ett vanligt mantra är att ingen annan vill ha henne än denne man som gör henne illa. Ett destruktivt beroende får henne att tro att hon inte klarar sig utan. Detta är mina tankar kring att Rihanna och Chris Brown gör en låt ihop. Asså ovan.

bar3.jpg

 

hej kakan. jag är 17 år och lesbisk men inte ute än och jag är bara så trött på att vara helt ensam i hela världen. vad gör man? det är bara så jävla värdelöst att behöva ljuga om precis allt och lämna falska kommentarer om att man tycker att nån ful kille är snygg fastän han är så jävla ful. vill bara kunna säga "hon är snygg" utan att bli lämnad helt övergiven!! vill så desperat inte vara ensam men snart är jag nog mer ensam i den här lögnen.

Fanny vi ska också tala! Du är INTE ensam i hela världen, tex hej här är jag. FÖRSTÅ hur många lesbiska det finns i världen och vi ba längtar efter att få välkomna dig til familjen. Jag vet att det är asjobbigt att komma ut, att ens behöva prata om sin sexualitet är ju skitkonstigt. Men tro mig, det blir bättre. Det är så härligt att va lebb, det är det absolut bästa som hänt mig. Jag är så lycklig för att jag är det. ÄLskar kvinnor och älskar kvinnor åter och åter varje dag och älskar att kunna bli kär i en kvinna och åtrå också. Vad tror du dina föräldrar skulle säga, och dina vänner? Har du nåt syskon du kan prata med? Oavsett var du bor, så brukar det nästan alltid finnas RFSL i närheten, om inte i din stad så en nära. Åk dit, kolla hemsidan och gå dit och umgås med andra. Då kommer du förstå att vi är så många, och RFSL-ungdom är så vana vid just komma-ut-frågor och om att va ung och hbtq.

Kanske behöver du inte ljuga om precis allt. Du kanske kan sluta kommentera killar? Det finns en stor chans att du inte kommer bli övergiven när du kommer ut. För ut ska du, du kan inte kväva dig själv. Jag förstår att det är en vidrig tid för dig just nu men KÄMPA FANNY!!! Ditt liv kommer bli så mycket bättre framöver. Och glöm inte att det är en gåva att va lesbisk!

Nedan följer lite peppbilder:

Ellen coh Portia!

ellen-degeneres-and-portia-de-rossi-getting-married.jpg

portia-de-rossi-i-love-my-wife.jpg

Sam och Linsey när det begav sig!

large_lindsay-lohan-samantha-ronson-split-restraing-order.jpg

Queen Latifah och hennes tjej samt personliga tränare när dom va ihop!

latifahsfunandromanticdayvsrikhmllgil.jpg

Sist men inte minst, en livs levande lesbisk konsthantverkare; jag!

kakankf.jpg

15 Visa kommentarer (15)

Fler blogginlägg från Kakan