Stockholms klubbguide v. 28

12:24 10 Jul 2014

Legenden Parris Mitchell, Icona Pops return, en som hängt med Tom Cruise och Polari - här är eder helg.

TORSDAG
Tropical Business 
Musikaliskas gård (22-02)
Caroline Ljungström och Rosanna Munter har torsdagsklubben med tropisk bizniz. Ikväll viger de denna klubb åt Icona Pop för att fira att de är hemma efter långt segertåg utomlands.

Skanstullsgruppen 
Lilla baren, Riche (22-02)
Tre stycken trevliga människor från UB/Trädgården (Leo Forssell, Daniel Isling och Noah Gibson) ställer sig brevid Sling & Samo och väljer musik.

FREDAG
Daytime sessions #20 
Trädgården (16-22)
Det verkar som att det här kommer bli den somrigaste av alla daytimes, med äkta sol! Och bokade är: Moodyman, Parris Mitchell, Genius of Time och Baba Stiltz.

Syrran sthlm 
Debaser strand (22-03)
Dj Black Barbie spelar snuskig r’n’b, en av grundarna från vårt favvo-gäng Malcriada (Lylo) är dj nummer två och sedan har vi Saie Saie, som har jobbat med 2pacs producenter och spelar tunga saker från LA.

LÖRDAG
Polari 
Berns, stora salongen (23-05)
Sommarens bästa klubb heter Polari, så att ni vet det. Till den här kvällen har Pjotr och Staffan Lindberg flygt in Solar som tar en paus från att turnera med Dixon och istället spelar i Sverige för första gången ever.

Body Vacay 
Taverna Brillo (22-02)
Body (Dj City, Dj Alonzo och Dj Lap C) bjuder på ménage à trois-aktiviter med killen vars namn är som gjort för semester-mode: Dj Ruccola.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!