Stockholmfood startar sajt

Redaktion 11:32 2 Oct 2020

Det populära instagramkontot blir med hemsida. 

Onsdagen den 7 oktober lanseras sthlmfood.com, en guide till huvudstadens bästa krogar och barer. Sajten är skapad och kurerad av Rebecca Brage, som även ligger bakom instagramkontot @stockholmfood.
– Jag vill hjälpa alla som ska gå ut och äta i Stockholm att hamna på rätt ställe. Under alla år som jag drivit Stockholmfood har jag dagligen fått frågor från följare och vänner som vill ha tips, nu känns det kul att kunna hänvisa till sajten med fördjupande tips, säger Rebecca Brage.

Förutom guider kommer sajten att innehålla nyheter, recept från krögare och välkända personer med stort matintresse som tipsar om sina favoritkrogar. Rebeccas sambo Joakim Gumpert är sommelier och kommer även att driva en sektion med vintips, dryckesskola och mycket annat.

Under lanseringsveckan kommer @stockholmfood’s följare få ta del av unika erbjudanden från sex olika restauranger såsom Barrels Burgers & Beer, Växthuset och Farang.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!