Den 10 november är det återigen dags för Sthlm Food & Wine, tidigare känt som Mitt kök, att slå upp sina dörrar. Denna gång med fler aktiviteter, mer väldoftande smaker och ännu mer smakrika upplevelser.
Norden största konsumentmässa inom mat och dryck är tillbaka, och de är större än någonsin. Ledorden för i år är Happy Cooking, det vill säga att det ska vara kul, gott och inspirerande att laga mat och besöka mässan. Mässan som erbjuder en rad olika upplever aktiviteter kommer att behålla sina gamla publik- och smakfavoriter, men även erbjuda en del nytt såsom Matbordet, där du som besökare har chansen att delta i kortare, enklare mat- och och vinprovningar inne i mässhallen, en internationell street food-restaurang och mycket mer.
Sthlm Food & Wine har även ett fokus på miljö, och kommer därför att ge sina besökare en chans att testa smakportioner tillagade av Charity of Food, rätter tillagade av matsvinn som kommer från samverkande företag. I samband med det har de en rad programpunkter som rör ämnet.
– Vi har alla ett ansvar att bidra till minskat matsvinn och när vi fick förfrågan om ett samarbete var det självklart för oss. Det ska bli intressant att lyssna till reaktionerna från besökarna, säger Daniel Fritzdorf, projektchef Sthlm Food & Wine.
På plats ska även den godaste mackan att koras, årets kock Jimmi Eriksson kommer att dela med sig av olika spännande rätter, du kan boka in dig på en exklusiv vinprovning och du kommer att kunna ta del av en hel del olika bakverk och tips av Sébastian Boudet plus mycket mer.
Berika dina matlagningskunskaper och smaklökar genom att säkra din biljett här.
Sthlm Food & Wine öppnar kl 10.00 den 10 november och håller på fram till den 13 november och håller till på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mer information hittar här.
Stad:
Kategori: