Ståuppklubben fyller fem år och firar med en stor show

08:50 20 May 2019

Klubben som drivs av Marcus Bengtsson och Hampus Algotsson har inte sparat på krutet för sitt jubileum.

Sedan 2014 har det hänt mycket med stand up-scenen i hela Sverige, och en fast punkt sedan dess har varit Göteborgsbaserade Ståuppklubben. Förra sommaren flyttade klubben från Henriksberg till Contrast Public House på Tredje långgatan på grund av dispyter mellan ägare och klubbansvariga Marcus Bengtsson och Hampus Algotsson, men för deras femårsfirande i höst kommer de att befinna sig på Draken.
– På dagen fem år efter vår premiärkväll kommer vi ha en stor stand up-show på Draken. Vi har bjudit in några av våra absoluta favoritkomiker, komiker som man garanterat känner igen om man besökt klubben under de senaste åren, Hampus Algotsson.

Det är den 16 oktober i höst som de båda konferenciererna Hampus och Marcus kommer att få sällskap av sex olika komiker på scen, och det är några av Sveriges största namn just nu. Biljetterna till kvällen släpps den 22 maj klockan tio och mer information kommer att hittas på Ståuppklubbens Facebooksida inom kort.
– Lite extra kul är att Simon Gärdenfors kommer, på dagen fem år efter att han uppträdde på vår premiär, säger Marcus Bengtsson.

Komiker som uppträder under Ståuppklubbens jubileumskväll:
Jonatan Unge
Simon Gärdenfors
Josefin Johansson
Nisse Hallberg
Petrina Solange
Jonas Strandberg
Kvällens konferencierer: Hampus Algotsson och Marcus Bengtsson

Läs även: First Aid Kit ställer in sommarens konserter.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!