Foto: Beatrice Graalheim

Snart öppnar Blique by Nobis

15:21 24 Apr 2019

Här är den nya mötesplatsen där design, hotell och krogkultur möts i en kreativ oas. 

Den 26 april öppnar hotellsatsningen Blique by Nobis i det växande Hagastaden. På hotellet finns 249 levande rum, två restauranger, tre barer, en innergård och en takterrass med en fantastisk utsikt över Stockholm. Blique by Nobis ligger precis i anslutning med Vasastan och nya Hagastaden som är känt för sina gallerier. Det kommer bli en internationell mötesplats för både lokalbor och inresta, där kulturarrangemang även kommer anordnas. Allt ifrån dj:s och livespelningar, till konstutställningar och seminarier. 

Byggnaden är ursprunglingen arkitektritad av världsberömde Sigurd Lewerentz och är nu omvandlad av Wingårdhs arkitekter. I kontrast med stora betongytor och klassiska designmöbler i trä och läder bjuder Blique by Nobid in till en lyxig miljö.

– På Blique by Nobis kan tillresta och stockholmare mötas i en miljö där arkitektur, design, konst, mode och musik har en central roll. Hotellet ska kännas som ett eget kvarter och bjuda in till kreativa möten, säger Lycke Ramel, Community Manager på Blique by Nobis.

Läs intervjun tillsammans med Lycke Ramel och Daniel Franzén som är VD för Blique by Nobis här.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!