Scandwich kommer till Stockholm

09:51 20 Feb 2018

Smörgåssuccén från Malmö kommer till huvudstan.

Det är inte bara Lasse Kronér som kan göra väldigt goda mackor. Mackrestaurangen Scandwich har funnits i Malmö i två och ett halvt år och har hyllats i lokaltidningarna. Sydsvenskan har till exempel beskrivit deras mackor som stans godaste. Nu kommer konceptet till Stockholm. Den 24 mars öppnar Scandwich i Midsommarkransen.
– Vi vill skapa ett ställe som vi själva skulle älska att hänga på. För oss betyder det bra mat, intressanta och goda dryckesalternativ och, viktigast av allt – en inbjudande atmosfär som med mjuk röst säger ”det är inte så himla noga, bara kom in och ät, drick, umgås och ha det gött, säger Johan Lind, ansvarig för Stockholmsfilialen, i ett pressmeddelande.

Scandwich kommer att ha öppet sex dagar i veckan, tisdag till söndag, och erbjuda både lunch och middag. Det kommer att finnas både köttmackor och veganska alternativ.
– På lunchen serverar vi mackor och våra handtryckta pommes, som för övrigt alltid kommer med en vegansk dip. På kvällen utökar vi menyn med vad vi valt att kalla: Särskilt Smaskiga Snacks. De blir som ett komplement till mackorna och kommer att vara i storleksordningen ”mindre förrätt”, säger Johan Lind. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!