Så var Pandora Humorfestival

13:42 12 Feb 2019

Pandora Standup invigde i helgen ett alldeles nytt koncept, nämligen sin alldeles egna humorfestival.

Är du en inbiten humorfantast känner du säkert till Pandora Standup, den Göteborgsbaserade klubben som drivs av Isidor Olsbjörk, John Gillberg och Marcus Thapper och håller hus på Oceanen. I helgen anordnade Pandora ett rykande färskt koncept i form av en humorfestival. Humorfestivalen läskade med en line-up som inte bara bestod av lysande komiker utan också flera olika former av humorakter. Livepodd, standup och improvisation stod på schemat och jag ville givetvis inte missa upptåget.

Trots att deras line-up med bland andra Dilan Apak, Moa Lundqvist, Emma Knyckare och Ludde Samuelsson gjorde mig väldigt ivrig slogs alla mina förväntningar omkull. Festivalen var bättre än vad jag räknat med.

Allt det administrativa fungerade felfritt. Ölkön var aldrig längre än ett par minuter och personalen var supertrevlig. Det var intimt och inte alls så stökigt en kan tänka sig med olika shower och biljetter som ska köpas. Redan här hade Pandora Humorfestival min välsignelse och inte skulle jag komma att bli besviken när jag började mitt festivalbesök med att titta på Dilan och Moas livepodd. Det kan nog vara så att de är planeten jordens roligaste människor.

Mitt festivaläventyr fortsatte med standup och improvisation och jag blev ju inte direkt besviken när Länsimpro Malmö gjorde ett brittiskt kostymdrama på publikens order. Helgen tog mig med storm och jag hoppas innerligt att konceptet får fortsätta sprida komik i alla sina dagar.

Pandora Humorfestival – tillåt mig att skratta.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!