Kind People Club är tillbaka

09:56 2 Dec 2022

Den tionde december är återigen dags för Kind People Club att öppna upp sina festliga portar. Kvällen börjar redan vid 20.00 och slutar sent in på natten, vi har pratat med Anders Berg om vad vi kan oss av den snälla klubben som på kort tid gjort succé. 

Äntligen Kind People Club igen, hur känns det? 
– Så fantastiskt kul! Kind People Club fyllde verkligen ett hål i Stockholms uteliv och varje omgång presenteras med både stolthet och stor glädje. Tionde december blir alltså fest nummer fyra i ordningen,  och vår bästa hittills.

Det är inga dåliga bokningar ni fått till, bland andra DJ Koze. Vad kan besökarna vänta sig av kvällen?
– Kind Peoples signum har blivit bokningar av världsklass, lekfull inramning och en helt magisk stämning skapad av våra underbara gäster. Så vi förväntar oss inget annat denna gång heller! Vi bjuder på tre olika dansgolv och dekorationen blir säsongsbetonad, mer kan vi tyvärr inte avslöja! 

Det blir en lång kväll för den som är där från öppning till stänging, hur skulle ni lägga upp den ultimata Kind People-kvällen?
– Kom tidigt och gå sent! Redan 21.00 drar Drag Queen Bingo med Ivana de Vorce igång. Men ha inte för strikt planering, bäst kväll sker spontant.

Här kommer några hållpunkter i nästan valfri ordning för att underlätta:  
-
Njut av goda naturviner och vinylskrap i Vinerian med Nasty Nate och Luciano Leiva, det mest genreblandade alpstugevinstället Sverige har att erbjuda 
-
Spela hem Kind People-merch på Dragbingo
-
Dansa dig svettig till Stuzzi Live & Elkka växelvis med Samuels Gay Bar. Vår sängbar uppe i Vintergatan osar av hångel med Samuel och Djs.
-
Låt dig slutligen förtrollas av geniet och legenden DJ Koze. 

En snäll.. och röjig klubb är den bästa typ av klubb. Vad är bästa vett och etikett-tipsen för en utekväll?
– Be kind! Kom med öppet sinne och festa respektfullt! Kind People Club står på en grund av kärlek och gemenskap och vi vill ha ett rum helt fritt från fördomar och trakasserier. Heller inget minus om en luktar gott. 

Slutligen, varför får man inte missa denna otroliga kväll?
– Du sa det själv, en helt otrolig lineup och att det är absolut sista festen på Fållan innan de river hela huset, rip. Men måste ändå säga DJ Koze!! Tysk musikalisk trollkonstnär och förmodligen världens bästa dj!

Läs mer och köp dina biljetter här.

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!