Dejtingsugen? Lägg omedelbart benen på ryggen om du befinner dig i Göteborg.

Göteborgare är sämst på att dejta enligt ny undersökning

Stina Vickhoff 14:05 16 May 2016

Upplever du att det går åt helvete på dejtfronten? Det kan ha att göra med att du bor i Göteborg. 

I dagarna släpptes en lista över vilka städer som är mest dejtingvänliga och även vilka som är minst mottagliga för kärlek. Det är nya dejtingappen HIMYNAMEIS som står bakom undersökningen där de åkt runt på dejtingturné i 31 olika städer. De har rankat städerna utifrån flera kriterier – som andelen dejtingsugna singlar, kvalitet samt utbud av dejtingställen, och själva stadens romantiska utstrålning. Malmö toppar, följt av Linköping och Norrköping. Stockholm levererar inte och hamnar på en sjuttonde plats – men sämst gick det för Göteborg, som bara skrapade ihop tre av tio möjliga poäng i betyg.

Vem som helst som varit i köpcentret Nordstan kan ju intyga att kriteriet "stadens romantiska utstrålning" står och faller med det stället. 
Det är svårt att inte känna sig uppskattad i en göteborgares närvaro, men när det gäller dejting verkar det vanligare att jaga tillfälliga krogragg än lovande dejter. Dessutom blev vi utkörda från Chalmers kårhus, säger Ludvig Lindström som är en av grundarna till appen. 

Vad är det för jävla stil att bli utkörd från Chalmers kårhus? Och här trodde vi att det inte existerade kåtare människor än chalmerister.

Läs även: Kan man basta på första dejten? eller Här dejtar du i Göteborg.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!